10 redenen waarom je bij ons wilt werken

Werken Kinderopvang Tilburg bij Xpect013

Werken in de kinderopvang is misschien wel het allerleukste wat er is, want wij mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen! Of je nou aan de slag gaat als pedagogisch professional, locatiedirecteur of kwaliteitsspecialist; wij zorgen ervoor dat jouw (maatschappelijke) hart sneller gaat kloppen. 

Wij hebben niet 1, 2 of 3, maar 10 hele goede redenen waarom jij bij onze organisatie zou willen werken. Lees je mee wat we jou te bieden hebben?

  1. We zijn een maatschappelijke organisatie. We bieden kwalitatief goede opvang. Winst die we maken wordt direct weer geïnvesteerd in de kinderopvang, ter verbetering van de kwaliteit. Denk hierbij aan restyling van een locatie, nieuwe (speel)materialen of het aanbieden van trainingen voor medewerkers. 
  2. Met meer dan 40 locaties hebben we altijd een plek waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Of je nu creatief bent, een buitenmens, je graag in het zweet werkt of liever rustig verhalen voorleest: bij ons mag je zijn wie je bent!  
  3. Ruimte om je te ontwikkelen. We hebben geen vast opleidingsbudget, maar er wordt geïnvesteerd om iemand in z’n kracht te zetten. Dat maakt ons sterk. De afdelingen HR en Pedagogiek & Kwaliteit ontwikkelen ook eigen trainingen die we aanbieden binnen de Ontwikkelacademie. 
  4. Een goede werksfeer vinden wij belangrijk! We gaan informeel met elkaar om en doen dingen samen. Bij ons werken medewerkers met passie en zijn betrokken zijn bij de organisatie. 
  5. Als pedagogisch professional word je begeleid door een pedagogisch coach, daardoor kun je het allerbeste uit jezelf halen.
  6. Onze locaties worden met veel aandacht ingericht. Een ruimte ziet er niet alleen mooi en functioneel uit, maar dient ook als derde pedagoog. Hierbij zijn altijd interieurpedagogen (uniek in Nederland) betrokken. Dit zorgt voor een optimaal speel- en werkklimaat! 
  7. We stimuleren als werkgever de vitaliteit van medewerkers. We hebben oog voor een gezonde leefstijl, persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor een goede werk-privébalans. 
  8. We zijn innovatief. Als organisatie zijn we altijd in beweging en op zoek naar nieuwe kansen. Zo zijn wij constant bezig om de kwaliteit van opvang te behouden en verbeteren. Ook zetten we nieuwe concepten in de markt.  
  9. We streven naar inclusieve kinderopvang. We hebben respect voor elkaars normen en waarden. Iedereen is welkom in onze organisatie. Ook streven wij naar teams met verschillende kwaliteiten en met verschillende achtergronden. Bij ons kun je jezelf zijn.  
  10. Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Onze nieuwe locaties worden energieneutraal gebouwd en op bestaande locaties kijken we naar mogelijkheden om te verduurzamen. Zo bereiden wij ons voor op de toekomst! 

Ligt jouw hart, net als die van ons, ook in de kinderopvang? 

Vind hier jouw droombaan!