De kracht van verbinding

Activiteiten voor onze medewerkers

feest lancering Xpect013

Mensen in de kinderopvang en het onderwijs hebben één missie: een verschil maken voor de nieuwe generatie. Ze werken dag in, dag uit aan de toekomst van de kinderen. En daarin zijn creatieve ideeën en inspirerende perspectieven essentieel. Er gebeurt iets magisch als je mensen uit de kinderopvang en onderwijs in één ruimte zet. Er ontstaan bevlogen gesprekken waarin kansen gecreëerd en uitdagingen overwonnen worden. Dat krijg je met zoveel nieuwsgierigheid in een kleine ruimte.

Kinderopvang vacatures Tilburg
Vacatures basisschool Tilburg

Personeelsactiviteiten

Samen is nou eenmaal alles makkelijker. Dan worden oplossingen bedacht en nieuwe manieren gevonden om bestaande problemen te tackelen. Maar, nog veel belangrijker: het creëert een gevoel van erbij horen. Daarom werkt Xpect013 aan bewuste verbinding. Dat doen we door regelmatig personeelsactiviteiten te organiseren. Zo ziet dat eruit:

  • Jij komt werken bij Xpect013. Kort na je start ontvang je een uitnodiging voor een introductiebijeenkomst. Daar ontmoet je alle nieuw gestarte collega’s en leer je de stichting kennen: 46 kinderopvanglocaties en basissscholen breed.
  • Drie keer per jaar ga je naar een Xpectvolle ontmoeting. Je volgt er inspirerende workshops, die je allerlei creatieve ideeën geven en enthousiasmeren om daarmee aan de slag te gaan. Leuk feitje: deze thema-ontmoetingen worden voor én door onze eigen Xperts georganiseerd!
  • Jij bent aardig sportief, want je fietst elke dag naar je werk. Dus als collega’s je vragen om mee te doen aan het sporttoernooi, hoef je daar niet lang over na te denken. Jij schrijft je in en samen met je team ga je voor winst. Of in ieder geval voor gezelligheid.
  • Op de kerstborrel praat je met collega’s die je al even niet gezien hebt – van meer dan 40 locaties - dus je hebt altijd wat bij te kletsen. Ook hier krijg je weer interessante inzichten die je meeneemt in je werk.
  • Tijdens het Xpect013 Event, dat jaarlijks plaatsvindt,  word jij verrast met allerlei leuke activiteiten waardoor jij en je team nog beter gaan samenwerken. De borrel naderhand is ook zeker niet mis.
  • Na jaren werken voor Xpect013 begin jij geheel tevreden aan je welverdiende pensioen. Elk jaar word je uitgenodigd voor de bijeenkomst voor ‘pensionado’s’ om bij te kletsen met al die gezellige collega’s die je zo mist.

In onze organisatie is het van essentieel belang dat we samenwerken vanuit onze kernwaarden in al onze scholen en kinderopvanglocaties. Daarbij vinden we het echt heel belangrijk dat we elkaar kennen, dat we gekend worden, omdat we gezamenlijk veel sterker staan in het ontwikkelen van een goede start voor elk Tilburgs kind, waar kansengelijkheid en optimale talentontwikkeling voorop staan. Om dat te bereiken, bieden we onze medewerkers een warme professionele omgeving zodat eenieder zijn of haar bijdrage kan leveren: de kracht van verbinding.