Werken én leren in de kinderopvang

Kinderopvang Tilburg boek lezen

Kinderopvang is een prachtige sector! Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Daarom begrijpen we dat je interesse hebt in de opleidingsmogelijkheden bij onze organisatie!

Ontwikkeling van kinderen

Kinderopvang is voor ons meer dan opvang. Wij zien het als onze taak om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Wij bieden opvang aan alle kinderen van alle ouders (werkend of niet-werkend). Juist in de eerste levensjaren van een kind ontwikkelen de hersenen zich razendsnel en onze pedagogisch professionals kunnen dankzij hun kennis inspelen op de ontwikkelingsfase van het kind. Wij willen kinderen laten opgroeien tot sterke volwassenen, die zelfstandig en onafhankelijk in de samenleving staan. Wanneer onze medewerkers een goede balans ervaren tussen werk en vrije tijd voelen ze zich zelfverzekerd in hun rol als ondersteuner bij de ontwikkeling van kinderen.

Wil jij graag in de kinderopvang werken, maar beschik je nog niet over het juiste diploma? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Zij-instroom (verkort traject)

BBL opleiding (werken & leren)