Over Xpect013

Xpect013

Xpect013 staat voor de ambitie van onze organisatie om kinderen optimale ontwikkelingskansen te bieden. 

Gelijke kansen voor alle kinderen van 0-13 jaar in 013

Onze organisatie is ontstaan na een fusie tussen Xpect Primair en een deel van de Kinderopvanggroep. Door deze fusie willen wij gelijke kansen creëren voor alle Tilburgse kinderen van 0-13 jaar. De ‘013’ heeft dus een dubbele betekenis.

Jij maakt het verschil

Wij bouwen aan sterke multidisciplinaire teams waarin mensen met verschillende opleidingen, diverse achtergronden en ervaringen welkom zijn. Ouders vertrouwen hun kind in verschillende leeftijdsfasen aan ons toe en dat vertrouwen willen we waarmaken. Wij werken als één team, samen met onze partners uit de stad. Wij zijn er voor elkaar en staan midden in de Tilburgse samenleving. 

Jij wilt werken aan een betere toekomst? Dat begint bij de nieuwe generatie!


Werken in de kinderopvang?

Wij hebben uitdagende functies voor pedagogisch professionals. 

Of je op zoek bent naar een baan van 8 uur of van 36 uur? Of je wilt werken op een kleinschalige peuteropvang, creatieve bso, groene kinderopvang of kindcentrum: wij hebben een baan die bij jou past! Nog niet het juiste diploma? Dan bieden wij ook leerwerktrajecten aan. Gebruik de filters om jouw droombaan te vinden.

Maatschappelijke kinderopvang

Wij zien het als onze taak om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Wij bieden opvang aan alle kinderen van alle ouders (werkend of niet-werkend). Juist in de eerste levensjaren van een kind ontwikkelen de hersenen zich razendsnel en onze pedagogisch professionals kunnen dankzij hun kennis inspelen op de ontwikkelingsfase van het kind. Al onze locaties zijn maatschappelijke kinderopvangorganisaties die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK). Dit betekent o.a. dat de winst die zij maken opnieuw wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van de kinderen. Van alle kinderen, overal waar dat nodig is.

Onze vacatures in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang
Werken in het onderwijs

Werken in het onderwijs?

De mensen maken het onderwijs. Dat begrijpen we bij Xpect013. Daarom brengen we hen samen en faciliteren we een inspirerende werkplek. Die biedt kansen: om ideeën uit te wisselen in een professionele omgeving, en om ontspannen met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen. 

De wereld verandert, het onderwijs dus ook. Kortom: wij raken niet uitgeleerd. Of je nou wilt doorontwikkelen binnen je huidige rol of toe bent aan een compleet nieuwe uitdaging: Xpect013 faciliteert. Met onze verschillende programma’s en ontwikkeltrajecten krijgt nieuwsgierigheid de juiste stimulans. In het onderwijs raak je nooit uitgeleerd!

Onze vacatures in het onderwijs

Twijfel je nog welke baan of welke locatie het beste bij je past? Onze collega's van HR helpen je graag mee!