Interne kansen voor medewerkers

Mobiliteit binnen Xpect013

Interne kansen bij Xpect013

Kies je voor Xpect013, dan kies je voor bewegingsruimte. De vrijheid om te kiezen welke werkplek voor jou de meeste mogelijkheden biedt, of waar jij je het meest thuis voelt. Met ons mobiliteitsbeleid is blijven groeien makkelijker dan ooit. Het voordeel van 46 kinderopvanglocaties en basisscholen binnen één stichting: veranderen van omgeving kan, wanneer je daaraan toe bent.

46 locaties, 1 team

Dat onze medewerkers zich vrij bewegen tussen de aangesloten locaties, maakt de teamspirit alleen maar sterker. Bij Xpect013 wijzen alle neuzen dezelfde kant op, maar met behoud van het eigen, unieke karakter van iedere locatie. Onze ogen zijn gericht op ontwikkeling, want samen werken we aan een betere toekomst. Voor de wereld, de kinderen en voor jou als medewerker. Hoe ziet jouw toekomst eruit? Welke kansen wil jij nog pakken?

Flexibele mensen

Niet alleen de ontwikkelmogelijkheden zijn groots, ook de inzetbaarheid is dat. Want met wendbare mensen kunnen we als team alles aan. In ons mobiliteitsbeleid ligt de focus op:

  • duurzame inzetbaarheid;
  • persoonlijk leiderschap;
  • persoonlijke ontwikkeling;
  • breed inzetbare medewerkers.

We stemmen de kwaliteiten van de medewerkers optimaal af op de behoeften van de organisatie. Maar ook andersom: de behoeften van de medewerkers op de kwaliteiten van de organisatie. Xpect013 faciliteert; zo creëren we een topteam!

Morgen

Als stichting voor kinderopvang en onderwijs, kijken we naar morgen. Doordat medewerkers de vrijheid hebben om zich te bewegen tussen aangesloten scholen en kinderopvanglocaties, creëren we een flexibele organisatie. Omdat we dit allemaal vanuit één visie en vanuit dezelfde doelen organiseren, creëren we een wendbaar team. 

We hebben onze gezamenlijke kernwaarden en opdracht om goede opvang en goed onderwijs te verzorgen, maar elke locatie vult dat op haar eigen manier in. Passend bij de behoefte van de kinderen, de ouders en het team. Zo bieden wij voor alle medewerkers een brede keus in werkplekken. Want wij zijn ervan overtuigd dat als jij op een plek zit die bij jou past en waar jij je prettig voelt, je het beste uit jezelf kunt halen. En daar profiteren onze kinderen weer van.

Misschien ook interessant?